Boxed Openess

This Project is an Architectural office for a young architectural firm. The studio space has been made into an open plan with movable tables designed by the studio. The partition storage wall is curved for maximum space and storage and creating a dynamic space inspiring conversation. The informal meeting space is a nook, created by the curved partition wall, used in studio meetings. The lights used in the space are designed to suit the different aspects of facilitating a good work space. The light are made of plastic tubing in junction with LED strip lights forming three configurations. The studio believes in re-using materials to preserve and lessen the carbon footprint. The pantry wall and the boxes in the curved wall are made of cork wood re-used from shipping containers. The glasses used in the flooring, providing a visual break and lightness, are old glass doors. 

Photo courtesy: Studio Kunal Bhatia

SKB_02811_FinalFile_JPG
SKB_02811_FinalFile_JPG
SKB_02795_FinalFile_JPG
SKB_02795_FinalFile_JPG
SKB_02735_FinalFile_JPG
SKB_02735_FinalFile_JPG
SKB_02852_FinalFile_JPG
SKB_02852_FinalFile_JPG